perjantai 8. kesäkuuta 2012

Miska

 Här kommer bilder av den söta lilla Miskan! Ruostuneen ruotsin ja unisten silmien kera täällä kirjotellaan.. :D Tulossa koirapostaus. Jos olisin kirjottanu tän eilen, koko merkintä ois täynnä sydämiä ja huokauksia siitä miten voisin syyä tuon palleron vaikka heti :D Mutta teen tän nyt, ja täytyypä sanoa että vuorokaudessa ehtii nähä melko paljon siitä, mitä elämä koiran kans oikeestaan onkaan.

Iltaan asti tuo karhunpentu oli suht rauhassa, istuin monta tuntia vaan lattialla ja koitin saada sitä leikkimään mut se vaan nukkui.. kävi aina ehkä pikkusen silitettävänä ja sitten taas tumpsahti maahan ja  jo sekunnissa tuhisi tyytyväisenä umpiunessa. :) Mutta kun tuli meidän muiden nukkumaanmenoaika... vaatteet, sormet ja viltit sai kyytiä! (tajusin just että tästä postauksesta taitaa tulla pitkä ja superkiinnostava...) Äiti joutui menemään sen kans nukkumaan lasikuistin ehkä 1,2m pitkälle sohvalle, kun ei voitu nukkua kun kuulosti niinku lokkiparvi ois huutanu vieressä.. Ei varmaan tarvi kertoa erikseen onko meijän äiti nukkunu viime yönä.
Nyt se karvamöhkäle taas nukkuu - ja kyllä se osaa olla suloinen!:D Niinhän lapset aina nukkuvina.. vitsivitsi. Mutta on tosi hauska nähä mitä se rupeaa oppimaan. Saa antaa koulutusvinkkejä :) Mun pihakengät sai aamulla jo kyytiä ja crocskoristeet on pitkin pihoja..mut onpahan niitten tilalla nyt sieviä pieniä hampaanjälkiä ;) Ei noin pienelle voi olla vihanen mistään, mut jo näin lyhyessä ajassa on saanu kyllä hokata että pentu vaatii paljon, kaikkea!! Että tietää kyllä nyt jo, et ajankohdan pitää olla hyvä sitten jos ihan itelle aion jossain vaiheessa koiran ottaa. Josko nyt riittäis tämä melkein-live-seuranta meijän talosta. Heippa :D


2 kommenttia:

Kiitos!