keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Don't You Worry 'Bout a Thing




Anni kyseli, että miltä munsta tuntuis jatkaa tätä blogia tästä eteenpäin yksin. Ei samalta, ei, mutta aika minä-painotteistahan tää postailu on ollut viime aikoina, vaikka Annin nimi ja kuva tuolla sivussa on komeillutkin, että varmaan jatketaan tätä touhua samaan malliin. Niitä Annin postauksia tulee nyt sitten vaan vieläkin harvemmin tänne, hehe. Mulla on kuitenkin innostusta tätä blogia vielä pitää, joten jatkan mieluummin yksin kuin lopetettaisiin koko blogi. Toivottavasti pysytte mukana edelleen! :)

Tänään oon viettänyt vapaapäivää.. tosi rentoa, heh. Muutenkin viime päivinä on ollut mukavaa, käytiin viikonloppuna jossain lintutornilla notskilla kavereiden kans, höpöteltiin ja nautittiin kesästä. Sitten ollaan ajeltu vaan ympäri Oulua ja juoruiltu pojista ja syöty jäätelöä ja mukavasti vaan kulutettu aikaa. Lisäksi oon valkaissu hampaat (!!), pelannu Fruit Ninjaa ja tekstannu aivan hirviästi, ollut mökillä ja nähnyt että linnunpoikaset näyttää pesässä oikeasti just siltä miltä aina  kuvissa !

Tylsää, kun taas alkoi satamaan vettä. Laitoin just shortsit ja kaikista kesäisimmät huitulat vaatekaappia siivotessani hyllyn perälle - niitä tuskin kovin monesti enää tarvii.. snif.Tämmöstä tänne tällä kertaa. Adjö!

3 kommenttia:

  1. hei kerro valkaisu operaatiosta, tee siitä vaikkapa kokonainen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä taida olla aineksia ihan kokonaiseen postaukseen,
      mut voinhan mää siitä jollakin sanalla sanoa!:)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos!