keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paardit!


Tsapppidaiii, mää pääsen juhliin! Sillon kun oli Wanhojen päivä, haaveilin että joskus tulis vielä sellaset juhlat joihin saisin laittaa sen mekon päälle.. nyt ne kunnon iltapukujuhlat ois tiedossa, mutta se mekko tuntuu yhtäkkiä vähän liian glamourilta ja blingiltä ja kiiltsulta ja..no, haluan toisen. Itsenäisyyspäiväjuhlat on siis tulossa ja väreiltäänkin tuo mun vanha sopis aivan loistavasti mutta ehdin jo päättää että haluan uuden..Hihhih ja hups. 

Tuon vasemmanreunimmaisen mekon tilasin, mutta tuo keskimmäisen helma ois aivan täydellinen.. Ehkä ne juhlat ei oo niiiiin tärkeät että pitäis hirveästi stressata asusta, mutta kun nyt kerrankin saa kunnolla pukeutua niin miksei sais kunnolla nauttia ajatuksesta jo etukäteen :D Täytynee nyt luvan kanssa mennä pistäytymään jossain morsiuspukuliikkeessä, voi ihanaa! :--)

Oli pakko tulla hehkuttamaan ;) Mitä jos tuo musta ei oo hyvä, ja vuokrapuvut on kalliita, voiko tän mun mekon laittaa, sanokaapa te jotka mahdollisesti vielä linjoilla keikutte!? Niin, ja hiukset.. ja korut,.. glunks, vähän mukavaa!

7 kommenttia:

  1. Täällä keikutaan linjoilla. Mitkä juhlat sulla on? :) Wanhojen päivillä käytetty mekkoki käy, kaunis se on!

    Sonia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Semmoset itsenäisyyspäiväjuhlat, kerron viestissä sitten tarkemmin :-)

      Poista
  2. mitkä juhlat sulla on? molemmat mustat ovat upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähen yhen kaverin aveciksi joihinki itsenäisyysjuhliin:D ^

      Poista
  3. Riippuen juhlan pukukoodista tietysti... Minusta tuo wanhojen puku on vähän överi! Keep it simple,

    sanoo sisko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pukukoodi oli tumma puku, eli polvimittanen tai täyspitkä mekko. On se vähän överi, ei tuota voi laittaa.. tulis nyt tuo musta jo postissa, niin pääsis jännityksestä, hihi.

      Poista

Kiitos!