maanantai 3. lokakuuta 2011

love me tender

huhhuh! kyllä mulle tulee vaikeuksia, kun kaikkien poikien kenen kans laskin rakkausprosentit, oisin täydellinen pari... mutta ei se mitään, pitää sitte funtsia että kuka niistä ois paras. Ja onhan noissa prosenteissa pikku eroja.

Sunnuntai 02.10.2011 *

Rapu

Tämä päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden johonkin ihanaan kohtaamiseen, jos pystyt irrottamaan itsesi rutiineista ja seuraamaan hetkellistä innostustasi hiukan oudompiin ympyröihin.

noin sanoo horoskooppi, ja oikeassa oli tuon ihanan kohtaamisen suhteen! äks dee. sorry vaan kaverit, nyt leijaillaan taas vaaleanpunaisessa..koettakkee kestää.
pidätän sitten luonnollisesti oikeudet olla vastaamatta mihinkään aihetta koskeviin kysymyksiin tän blogin ulkopuolella (:D), mutta oli ihan välttämättömyys tehdä tällanen fiilispostaus:D

mää alan vähitellen uskomaan horoskooppeihin, nimittäin ne on niin usein oikeassa. tuo tämänpäiväinen on lähinnä onneton esimerkki - yleensä ne on pelottavan oikeassa!
...tuskin maltan odottaa ens viikonloppua, sillä mulle luvataan "herkkiä ja helliä kohtaamisia rakkauselämässä" !

sitä ennen kuitenkin matikankoe ja uuden, toiseksi viimeisen, jakson aloittelua koulussa.. palataan vähän tasapainoisemmissa merkeissä myöhemmin!

please, nakelkaahan taas kommentsuliineja:-)

4 kommenttia:

Kiitos!