sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

oli kesäkesäkesä

Katsellessani tilastoja huomasin, että blogiimme on eksytty ylivoimaisesti eniten hakusanaparilla lomalla viimeinkin.  Se tuntuu oikein sopivalta. Tässä ollaan lomalla viimeinkin, kaksi viikkoa jo lomailtu makkaratehtaan liukuhihnan ääressä. Kuten Anna sen osuvasti ilmaisi, kaksi lenkkiä kädessä ja kolmas otassa. Onneksi työn ulkopuolella ehtii rientää ja tutustua pääkaupunkiseudun elämään ja ihmisiin.


Tässä kuvassa olen aika onnellinen, kuten enimmäkseen olen. Välillä sitä ei taas muista ja hajottaa. Sitten onni taas muistuttaa olemassaolostaan yllättävänä tulvahduksena. Vaikka kaupan kassalla, kun huomaa, ettei olekaan mihinkään kiire. Sitä voi aivan rauhassa pakata ostokset pussiin, maidot alimmaksi ja banaanit ylimmäksi. Oikein nauttia siitä. Tietoisena siitä, että lähikaupassa pistäytyminen voi olla sen päivän ainoa käynti kämpän ulkopuolella, koska mitään pakollista menoa ei ole. Sitten hyppelehtii kämpille kesäsateessa ja katsoo mitä kauppareissun aineksista syntyy.

Vaikkapa tällaista.


Brita-tortun pohja, kermavaahtoa ja tuorejuustoa, banaaniviipaleita, rouhittuja suolapähkinöitä ja kinuskikastiketta. Voin kertoa, että tuon kakun maallinen taivallus jäi lyhyeksi: hävisi muuten aika äkkiä makeannälkäisiin suihin.

Todisteeksi siitä, että Helsingissä ei tehdä mitään muuta kuin syödään, viimeviikkoinen sunnuntaibrunssi ihanien tyttöjen seurassa. Ajateltiin ottaa jokaviikkoiseksi perinteeksi.


Nämä kuvat on otettu kämppiksen kameralla. Oon räpsinyt sillä aivan innoissaan, ajattelin hommata samanlaisen. Kuvausinspiraatio olisi kova. Kävin jo Verkkokaupassa fiilistelemässä, mutta ankea myyjä ei innostanut ostoksille. Oikeastaan harkitsen Canonin 550D:n ja 600D:n välillä, niillä ei kuulemma paljon ole eroa. Nyt vain kyttäilen tarjouksia, saa vinkata jos tietää mistä sais edullisesti paketin. Verkkokauppa.com - probably NOT always cheaper.

Meikä fiilistelee. Valitettavasti ei ole meidän kämppä tämä.

we wish you a happy summer.

1 kommentti:

  1. Oli muuten hyvvää tuo kakku! Huom. oli hyvvää :)
    Kiitos Anni!

    -Sonia

    VastaaPoista

Kiitos!