sunnuntai 14. elokuuta 2011

girls' night

Iltaa.

Niin se loma loppui ja koulu alkoi.. parin kuukauden lomasta huolimatta tuntui että takana ois vaan normaali viikonloppu. Kaikki näytti liian tutulta ja äh. Mut olihan se silti ihan kiva palata sinne taas.

Eilen pidettiin tyttöjen ilta meillä. Tehtiin hampurilaisia ja vähän epäonnista uunijäätelöä, keksittiin Annan ja Sannin kans ihan huikea laulu ( sinisiä punasia ruusunkukkia laulun sävelellä, jokainen voi siis nauttia kappaleesta kun laulaa kukkien sijasta sanoilla unelma sirpaleena, ja 2. säkeistössä toivo pirstaleena) jota sitten porukalla öyhättiin, jotkut pelas pelejä ja ihan vähän pelleiltiin.

Anna jäi sitten yöksi ku torstai-iltana jouduttiin lopettamaan hihittelyt jo kolmen aikaan ja tuntui että liikaa jäi vielä puhuttavaa! Korjattiin siis tilanne nyt ja valvottiin niin kauan kunnes Anna (!) ensimmäisenä alkoi väsähtää :D
tää kuva oli pakko laittaa mun nyrpeän ilmeen vuoksi!
En ymmärrä mitä noille kameran asetuksille on nyt parin viime käyttökerran aikana tapahtunu - ensin kuvat oli ihan sinisiä ja nyt ne on älyttömän huonovaloisia! Auttakee..

PS. mua hävettää meidän banneri. pian se saa lähöt.

3 kommenttia:

  1. Mitämitä hommaan tuon hampurilaiskuvan taustalla?? Oon muuten koko päivän laulanu tuota unelmasirpaleena-laulua ja liina lupas ripustaa mut lähimpään koivuun, jos laulan sen enää kertaakaan D:

    VastaaPoista
  2. Nauran Annalle tuossa hampurilaiskuvassa! :D Oli kiva ilta! Ps. voisit samalla vaivalla sitte tehä meilleki bannerin!

    VastaaPoista
  3. Anna: samaa katoin :D no hei, niin hauska laulu ettei voi olla laulamatta;)

    Eeva: me too! pha...en saa omaakaan aikaiseksi:D

    VastaaPoista

Kiitos!