sunnuntai 8. tammikuuta 2012

pip pip

En råtta ringde till sin vän och sa
pip
-
pip pip
- -
pip pip pip
- - -
pip
-
pip pip pip pip pip pip pip
- - - - - - -
Det var omöjligt att förstå vad dom talade om när man inte hörde vad den andra råttan sa.

Mun lempiruno. En ymmärrä semmosista oikeesti hienoista runoista mitään, mut rottaruno kyllä kolahtaa. Saa herkistymään ihan. Ite tottakai kirjottelen runoja, just naurettiin Fisun kanssa että muut purkaa kiukkuaan huutamalla ja ties miten, mutta minä tartun sulkakynään ja alan raapustaa riimejä :D Nyt joku luulee, että kirjotan semmosia "Tänä aamuna / vesipisara nenälleni tupsahti / kuolema / sitä se on. " runoja.

Ja tuo runohan mulla oikeestaan tuli mieleen siitä, ku pari yötä meitä on täällä valvottanu tollanen piipitys, jonka piti lähtee palohälyttimestä mut kaikissa palohälyttimien pattereissa oli reilusti virtaa jäljellä.. Se aina päivisin taukos mut illalla taas jatku hyvin aktiivisena. Hrr..no nyt saatiin se nilkki kiinni itse piipityksestä ja revittiin irti katosta . Se siitä valvomisesta...

Mitäs sitä kertois. Huomenna alkaa elämä, koulu siis. Ja tiistaina taas tauon jälkeen potkunyrkkeileen. Voi olla pieniä ongelmia siirtyä tästä neljältä sänkyyn neljältä ylös -rytmistä siihen kaheksan-kaheksan -rytmiin..Mun elämä on muutenki vähän mitä sattuu, esim. tällä hetkellä vähä liian usein sitä pois tästä maailmasta -elämää (ei, en oo masentunu vaan elän semmosta hattaraelämää ajatuksissani..) ja oottelen innolla, kun vuosihoroskooppi lupas mulle aika vaaleenpunaista tätä vuotta. Kuulemma maaliskuussa tapahtuu jotain tärkeetä. Saa nähä sitten.

Mun tekis mieli kirjottaa tänne blogiin paljon avoimemmin kaikkia juttuja, mutta ei sitä pysty ku tietää kuin tutut tätä loppujenlopuksi lukee. Hohhoijaa mikä postaus. Heippa.

PS. tosikoille tämä blogi on paha paikka. :(

4 kommenttia:

  1. mistä niitä semmosia "hvyiä" horoskooppeja löytää? :D

    VastaaPoista
  2. Anna-lehessä on melko hyvät yleensä;) ainaki nuo vuosihoroskoopit oli kyllä joku rakastunut ihminen tehnyt :D

    VastaaPoista

Kiitos!