maanantai 5. syyskuuta 2011

dagens

Selvästi hyvä päivä! Ja mitäkö on tapahtunu, ni ei mitään spesiaalia varsinaisesti, jollain mittakaavalla tää ois jopa huono päivä:D. Aamulla tyytyväisenä tuhisin kaks tuntia liian pitkään untenmailla, ja menin kouluun 8:n sijasta vasta yhdeltätoista.. Positiivinen juttu nro 1 oli, että bussit tuli ja meni ajallaan - ei tarttenu odottaa neljääkymmentä minuuttia pysäkillä niinku parina aiempana päivänä (ihanku ei ois ollu omissa rilleissä vikaa kun on aikataulua lukenut). Toinen hyvis juttu oli, että päästiin Lintsin kans testaamaan koulun uusia pyöriä, Köpiä ja Maraa :D Loistovärkkejä.

Öö öö. Den tredje saken oli itsepuolustustunti, jonka innoittamana meen huomenna potkunyrkkeilytunnille! :D Tottakai pari ekstra-asiaakin sattu mitkä pisti hymyilemään, mutta oikeestaan ne on vaan niitä kirsikoita kakun päällä, heko heko..

Pari huonoa juttua toki myös.. kurkkuun on jälleen kasvanut kaktus ja oon varmasti tulossa sairaaksi. En en en aio sairastua. Toinen huono juttu että ostin ihanan peiton itelle, johon voi kääriytyä koulussakin,,mutta siitä irtoaa nöyhtää ihan joka paikkaan! Buu.

Mutta näin niinku periaatteessa oikeen mukava päivä. ja aika turhis postaus vissiin tämä:')

Mitä teille Qluu???!

ps. Mikä IHMEEN kihloihinmenovimma kaikilla kavereilla nyt on yhtäkkiä... varmaan kolmasosa kavereista päräyttänyt kihloihin. huh.

5 kommenttia:

  1. kihloihinmenovimmaa oon ihmetelly itekki!

    VastaaPoista
  2. ei kai niitä oo ku kaks vasta? korjatkaa jos en oo päivittynyt?

    VastaaPoista
  3. Oon miettiny samaa kihloihinmeno juttua??? mun kaverit kaikki on kohta kihloissa :OOO
    onneksi on joitai jotka ei oo :D

    VastaaPoista
  4. juudååå.. kyllä niitä on ihan älyttömästi, ei ak eli aivokapasiteetti riitä käsittelemään ees semmosia asioita / lukuja ok.

    on se hyvä ettei me kaikki olla kiirehitty.

    VastaaPoista

Kiitos!