perjantai 23. syyskuuta 2011

morgonstund har guld imund



Hejj.

Kuvituksena on näiden sadepäivien piristykseksi nyt Sonjan kenkiä (jotka näyttää ihan keppiä syöviltä koirilta) ja muuta mukavaa meidän kroketti-illasta kesän lopulta.

Kirjotukset on vähäksi aikaa ohi nyt! Mun mielestä paras hetki kirjotuksissa on se, ku rasiassa on kolmenlaista suklaata ja sitten ottaa sieltä summassa yhden ja on, että "jes, se oli Marianne!" se piristää (koska Mariannet on parhaita) ja jaksaa taas vähän raapustella.

Toiseksi paras hetki on se, ku täysin veikkaamiseksi menneen enkun kokeen jälkeen menee ruotsin kokeeseen, lukee rivin ja naurahtaa melkeen ääneen: Hei, mää ymmärrän!

Kolmas hyvä hetki on se, kun tulee kirjotuksista pois ja tajuaa että "hei, en syöny minkään vertaa eväskarkeista!" ja rupeaa hyvillä mielin popsimaan rasiaa tyhjemmäksi. Pettymyksen hetket tulee nyt myöhemmin, kun täytyy todeta, että rasian pohja näkyy jo.


Joskus on vaan kiva ku on hyvä mieli. Ihan sama, vaikka päätä särkee (en tiiä johtuuko yrittävästä flunssasta vaiko siitä, että se raasuli jäi eilen ison kokonsa vuoksi autonoven väliin:D) ja on bad hair ja vaate day, eikä kirjotuksetkaan ihan putkeen menny, mutta silti vaan on mukavaa! Onko tää normaalia? ps. En oo ainakaan rakastunu, sitä on turha ehdottaa syyksi :'''''''-----------)


"smile, and the world will smile with you. laugh, and they'll all think you're on drugs."


Pakko pistää tämä vielä loppuun, vaikkei oo ees hauska..oon tällä omituisen hyvällä tuulella niin naurattaa siksi tämäkin:D pistin Google Translateen yhen kohdan tuosta meijän yo-kokeesta ja näin ois vissiin sitte pitäny ymmärtää lukea:D :

"Hämähäkki laji spin ansa on yksi harvoista eläimistä rakentaa ansoja saada ruokaa. Jotkut näistä hämähäkkejä spinpyörän muotoinen verkkoja, ja on siksi nimeltään pyörä karat (hjuspindeln eli joku pyörähämähäkki tms:D). Kun pyörän akseli on valmiin verkoston kanssa, pystyttämisestä ja odottaa pieneläinten lentää tai mennä sen.

Pyörän karat voivat käyttäytyä kahdella tavalla. Jotkut lajit ovat piilopaikka verkon ulkopuolella. Ei voi olla kautta johto ilmoitusta liikkeitä verkossa. Muut pyörän karat istua ja odota verkon keskustaan​​. He ovat kukin kahdeksasta jalkojen päällä "puhui" teoksissa ja voi siten määritellä missä verkosto hyönteinen on jumissa, jonka jälkeen pian voi saada saalista.

On etu olla nopea, koska jotkut eläimet voivat yhtäkkiä eroon."

5 kommenttia:

  1. repesin tuolla pää jäi kokonsa vuoksi autonoven väliin- jutulle hhahahahahhahhah :-------D voi reppanaa!

    VastaaPoista
  2. ihana ilme tolla toisessa kuvassa oikealla olevallla :D raukka

    VastaaPoista
  3. Hei mitä vanhuuskuvia täältä löytyy! :D Mitä ihmettä oikeen yritän kuvata tuossa?:o

    heh ja voi sun pääraukkaa ku se on liia iso. Ja joo, enkun yo:ssa ei ollu mitää järkiä.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Hups, en oo ees huomannu!:D

    Eeva: En tiiä mitä kuvailet:DD

    VastaaPoista

Kiitos!