lauantai 10. syyskuuta 2011

perros no

  
 Lopultakin tarpeeksi tylsää postauksen tekoon? Tai sitten synnynnäinen aikaansaapuuteni on 18,97 vuotta myohässä puhjennut kukkaan ja saatte nähdä uskomattoman kuvakavalkadin, öö, kahden kuukauden takaisesta Espanjajourneysta,

Photobucket
      
Photobucket
Tässä mää en vielä oo ruskea. Ruskea olin sitten viikon päästä Suomeen tultua kun palanut nahka oli kuoriutunut pois.
Photobucket
Hox Red Bull - jäätelö!
Photobucket
Ihanista kämppiksistä ei tällä kertaa tämän kummempaa kuvaa.
Photobucket
         
Photobucket
   
Photobucket
     
Reissuhan oli tosiaan siitä erikoinen, että me ei asuttu missään hotellissa vaan vuokrattiin tyttöjen kans ihka oma kämppä yhdestä Costa Blancan pikkukaupungista. Mukavinta oli käydä espanjalaisissa marketeissa ostamassa ruokaa! Kaikkea eriä kuin Suomessa (ja niiiin halpaa!). Sikäli kuitenkin perinteistä turisteilua että aikaa kului rannalla ja shoppailemassa. Siellä oli joka perjantai toripäivä, ite en ehtinyt olla kuin sen yhden perjantain mutta aivan loistavaa oli siellä kierrellä.

Aika mielenkiintoista oli, kun ihmiset eivät osanneet juurikaan englantia. Onneksi Emmillä oli yksi kurssi espanjaa takana niin me muutkin sitten opittiin sanomaan hola ja gracias millä sitten pärjäsikin yllättävän pitkälle. Vähän meinasi kuitenkin olla hätä kädessä kun kotimatkalle lähtiessä piti espanjaksi kysellä linja-autoaseman sijaintia... Ne ymmärsi mua! Sí sí! Estación des autobuses!

En ole ikinä ollut perinteisellä aurinkolomapakettimatkalla, mutta tähänastisen kokemuksen perusteella ei tee mieli lähteäkään. Tuollaisella omalomalla sai aika kivasti kulttuurista kiinni ja vähän seikkailufiilistäkin. (kanniskella 31 asteen helteessä kymmenenlitran vesikanistereita kämpille...)

Pee äs. Kameraongelma jatkuu edelleen eli muistikortit liggaa vissiin Kiimingissä justnu eli katellaan milloin taas pystyis keskittymään bloggailuunkin. Kuvattomuus ei ihan sikana innosta kun tää tekstintuotto meinaa tökkiä aina kun tänne pitäis kirjoittaa. Onneksi sikäli että tulee enemmän keskityttyä kirjoituksiin kuin koneella olemiseen (hahahhahaaaah)

6 kommenttia:

  1. Aa kiva ku postasit! :) Ja nuita Espanjakuvia oon kaipailluki. :)

    -Eeeva

    VastaaPoista
  2. Ehkä maailman paras vitsi tuo viimenen lause. Tai ois mun sanomana ainaki :D Mut kiva ku pistit näitä guviii!

    VastaaPoista
  3. nuo jäätelöt on niiiiiiin herkullisen näkösiä!

    VastaaPoista
  4. raaaah ku ikävä iskee! <3
    :DD voi lämpöä ja nuita jätskejä ja hiekkarantaa ja etenki tyttöjä!

    VastaaPoista
  5. Eeva, nää onki kyllä niin odottamisen arvosia :DD en oo kyllä vielä saanu ihan kaikkia ees.
    eevapee sellaseksi se oli tarkotettu... ite ainaki repesin?
    sanni ne OLI!! niitä on vähän iksu. miks suomessa on vaan kolmea makua suunnilleen? siellä oli sata.
    Emmi mulla ei välttämättä oo hirvee ikävä sitä lämpöä :D ei jotenkin mun juttu. tytöt on <3

    VastaaPoista
  6. Ihan pakko kommentoija, että nuo jäätelöt näyttää aivan kauhean pahalta (ehkä maistuuki??)... Sitteki, varmana ihan pahoja! :) Paitsi tuolla oikeassa yläkulmassa olevat (jos ne on jottai suklaista...)

    Arvatkaa, että... Sonia ;)

    VastaaPoista

Kiitos!