maanantai 31. lokakuuta 2011

ei oo vielä joulu!

Vasta reilun viidenkymmenen yön päästä on! Mutta silti oli pakko tulla tekemään tämmöinen vähän jouluhenkinen postaus.. Ois ollu ihan normaalia, että oisin saanu hermoromahduksen siitä että mulle tullaan puhumaan joulusta lokakuussa.. mutta jotenkin minä Annan ja Sannin luona kuuntelin joululauluja lokakuussa..ja söin torttuja! Huh, tätä en olis viime vuonna uskonut.. Mutta jotenkin tuo romahdus estyi ja vaikka on ihan varmaa etten kuuntele ite vielä pitkiin aikoihin joululauluja oma-alotteisesti, enkä syö torttujakaan, niin aika kivaa tunnelmaa ne silti toi tähän synkeään syksyyn ;)

Tänään se synkeys oli jälleen saamassa yliotteen munsta, joten oli pakko juoda pikkuisen glögiä. Ja syödä piparkakkusuklaata (joka on aivan järjettömän hintasta???).. ja kutoa lapasia. Ihan joulua siis, niin joulua, mutta ah niin mukavaa :D Kunhan cd-soitin pysyy kiinni marraskuun loppuun, niin ei kai näistä muista sitten tarvi huolestua.


Hehheh vaan, kuinka huonolaatusia kuvia..! Otin pikkukameralla huonossa valossa, mutta välillä tarvitaan näitä huonompiakin, ettei tuu liian kovatasoinen tästä blogista kuvineen ;) Hekoheko.

Vaan kattokaapas. Tässä on syy siihen, miks en kauheimpinakaan päivinä oo huutokaupannut äitiä! Koska se on aivan yhtä hömppä kun mää.. arvatkaapa kestikö meillä kauan, kun valittiin näitä ihania tarroja kaupassa ja vaihtoehtoina oli mm. laukut, kengät ja rusetit! Voiko nyt paremmin mun mökötyspäivää piristää kuin tuommosilla söppänöillä tarroilla :D
T. Eewa 7w.

ps. nuo tuossa ylimmässä kuvassa on sitten syksyvalot.

3 kommenttia:

  1. oot ihana eeva ku postailet vielä vaikka mää oon näin porukanpetturi :D nauroin tälle

    VastaaPoista
  2. joo anni, oot kyllä ihan uskomaton! nyt pikkusen vauhdilla postaamaan.. :D

    VastaaPoista

Kiitos!