torstai 2. helmikuuta 2012

2.2.2012

Morje!

Tän takia mää vielä mietin sitä yliopistoon menoa:

Tällä viikolla oli tarkotus kaivella kamera esiin ja lähtä kuvailemaan, mutta jotenkin nää sisällä leivinuunin ääressä Dracula-pussin ja Photoboothin seurassa istuskelut on vieny voiton.. Haittaakse? (ärr! tuo taas kuuluu sinne tätä sanaa en vapaaehtosesti käytä -listalle, ja silti käytin taas..)
Raahauduinpa tänään töihin ja treeneihin kaikesta laiskuudesta huolimatta, ja heti ku tulin kotiin niin kiskoin kaks uuniperunaa hyvällä ruokahalulla palkkioksi. Pitänee nauttia vielä nää viis ja puoli viikkoa ku on töitä jäljellä, sitten alkaa se puuduttava kotona tekemisen keksiminen.. oon ollu 2 kokonaista päivää ilman tekemistä ja sen seurauksena täysin kyllästynyt. Tervetuloa välivuosi <3
Oon jotenki huumorittomalla tuulella nyt ja irtoais vaan jotain munsta hauskoja puujalkavitsejä, niin lopettelen nyt ja jätän ne puujalat toiseen kertaan. Yritän palata ens kerralla vähän järkevämmän asian tiimoilta.

Tsau.

Pee es. Kaveri linkkaili Facebookista tommosia kuvia, jotka ainaki osa on jo vanhoja ja tuttuja..mutta ainaki tuo leijona on ihan mun mieleinen juttu :D Elikkä niitä nyt kuvituksena tällä kertaa.
-
pee two. Mikä mekko!!
-
pps. okei yks! "Miksei hiiri kutonut kissalle lapasia? " -"Se oli langaton hiiri." nyt heippa.

2 kommenttia:

Kiitos!