maanantai 13. helmikuuta 2012

marianne

Haha haa, katselin vanhoja kuvia ulkoselta muistilta, enkä kyllä muistanut että olin osallistunut Marianne-kilpailuunkin joskus :D Nyt ois parempia ideoita kisa-asuun, mutta niin olis enemmän myös mariannen värisiä vaatteita.

Perjantaina meinas tulla pienimuotonen ahdistus; kirjotuksia ei oo vähään aikaan tiedossa, eli lukemista ei oo ohjelmassa, koulua ei oo, ja töitä vaan parina päivänä viikossa.. en myöskään keksi mitä ihmettä aion tehdä ens vuonna, ja vaikka oon yrittäny olla "ei mua ainaskaan haittaa vaikka tulis välivuosi" -tyyppi, niin kyllä se saattaa alkaa joskus haitata, jos ei oo yhtään hajua kautta rahaa mitä tekis ja mitä jättäis tekemättä. Ne kaikki kun iski kerralla + stressistä vapautumisväsymys, niin illan jäljiltä kalenterista löytyi melko kohtalokkaita piirroksia ja tekstejä.. eilen huvitti kun selailin:D

Viikonlopun ohjelma oli ihan mukava: öistä porkkanapiirakan leipomista, kavereiden näkemistä, haahuilua ja viisvuotissynttäreitä. Nyt on myös penkkaripuku valmis, huomenna pitää käydä tilaamassa(?) uus passi reissua varten ja samoin hommata vähän kasvomaaleja..sit pitää vähän ressata kuin ruma kuva munsta on lehdessä ja käydä reenaamassa abilauluja. Enempää ei varmaan enää tarvi listata tän viikon suunnitelmista, eh.

Bloginkirjoitteiluinspis alkaa uhkaavasti palata, miten mukavaa. Nyt i go to sauna, antakaahan kuulua itestännekin! bye :--)

ps. Muut halusivat olla leppäkerttuja, Wilson kirwa.

4 kommenttia:

Kiitos!