tiistai 14. helmikuuta 2012

silmiäni usko en!

Hyvvää ystävänpäivää !<3

kaikille meidän lukijoille :') Kirjotetaan nyt ystävänpäivän kunniaksi koko postaus punaisella. Mentiin Ellun ja Eevan kans Pannuun ystävänpäiväpitsat mielessä, ja hyvin määrätietoisesti lompsittiin sisään. Pöydässä huomattiin kuitenkin että on lounasaika eikä mitä tahansa siis voi(?) tilata.. kerättiin kampsut ja liuettiin paikalta vähän katkarapukeittoa houkuttelevampien herkkujen, Bisketin salmiakkisuklaakakun yms. pariin.
Käytiin myös ostamassa pikkusen karkkia jokaiselle.. yritin laittaa aika hauskan kuvan tänne noista karkeista mut photobucket on idiootti ja pyörittelee sen kuvan ihan väärinpäin, joten ollaan sitten ilman. Mun karkkimäärä oli vaivaiset 1,2kg. No he, penkkareita vartenha nuo siis käytiin ostamassa, ja nyt pitäis teippailla pussit kiinni ettei tuu syötyä liikaa.

Sittenpä kävin ostamassa vähän uusia meikkejä.. Aattelin että semmoinen kevyt rusketus ois ihan kiva ja nenänpieleen vähän semmosta söpöä punaa. En tiiä menikö joku pieleen sävyvalinnoissa, vai onko vaan tottumiskysymys?:

Jätin rajat, että näätte suunnilleen nuo sävyerot. No joo, krooh piih...

ps. ei sanaakaan front**** oll*esta tähän blogiin enää, soinu jo liian pitkään päässä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sieltä pannusta voi tilata normi listaltakin vaikka on lounaslista-aika! :-)

    VastaaPoista
  2. anonyymi, mää kuulin kans siitä jälkikäteen, oishan sitä voinu reippaasti kysäistäkin että voiko, mutta luikittiin pakoon.. :D

    VastaaPoista

Kiitos!