torstai 21. heinäkuuta 2011

and i dreamed i was flying



Helsingistä moi! Pahoittelen pitkäaikaista hiljaisuutta, elämä on ollut aika menevää viimeaikoina. Kamerani seikkailee tällä hetkellä Espanjassa kun taas minä heti sieltä tultuani lähdin seikkailemaan pääkaupunkiin. Kuvat on siis otettu Eevan kameralla. Helsinkielo on varsin täyteläistä, puistoultimate on kivaa kameran linssin takaa. Samoin pateettiset yritykset aloitella kirjoituksiinluku kahvilanpöydässä.



Iltaisin harrastuksenamme on tämä ja tuloksena 12 purkkia sairaan pahoja Ekströmsin mansikkakiisseleita. Niin ja rypäleitä ja banaaneja. Niillä mennään, rahat nääs loppui tänä aamuna kun minut päästettiin irti Valtteriin ja Hietsuun. Ei se haittaa. Voisin sanoa jokaista ostosta löydöksi.

Kun ahkerat tytöt käy töissä päivisin, lomalainen vetää kämpillä lepiä. Youtubesta on tullut kaveri. Helmienkalastus on tuottanut tulosta: nähdessäni/kuullessani tämän eka kertaa kauneus nosti palan kurkkuun. Annan kans on ollut hauska tapella musiikista: ollaan eri mieltä kaikesta paitsi siitä että Lassi Valtonen oli aika kiva. Annan mielestä tämäkin on tylsä ja Art Garfunkel (vas.) on ruma. Siitä voinee päätellä henk.koht. mielipiteeni.

4 kommenttia:

  1. Kenties kävisimme sukeltelemassa taas joku päivä? Paitsi aika täällä taitaa käydä vähiin, mutta onhan meillä tämä ilta vielä! Kivaa ku oot täällä! :)

    -Eeva

    VastaaPoista
  2. tottakai tänään vielä ainakin! apua, en yhtään oo älynny ajan kulumista mutta kohtahan minunki pittää lähteä täältä pois :S

    VastaaPoista
  3. anni mulla on ihan kamala ikava sua!!! kamala kattoo naita kuvia ku kaikkia kavereita ja yyh! mutta sunnuntaina palaan takas kotisuomeen!!

    Lode

    VastaaPoista
  4. Lode oot ihana! Mullaki ikävä, ihana ku tuut jo niin kohta takas! paitsi ei kerkii nähä ku lähen siikatörmään silloin :sss

    VastaaPoista

Kiitos!