maanantai 11. heinäkuuta 2011

LA LA

Moigis!

Istuin pari päivää koneella blogi auki ja sormi äf-vitosella (sivunpäivitysnappula, tietysti) ootellen, että eikö se Anni nyt vois postata. Kunnes sitten eilen tosiaan tajusin että tuskin se postaa kun on jossain Espanjan auringossa löhöilemässä, ja tämä kirjoitteluhan on nyt mun vastuulla vissiin pari seuraavaa viikkoa.. Möhkö Anni. Ja niin, en tiiä miks mun sitä sen postinkia piti ees ootella.

Ehkä tuo oli pikkusen taas liioteltua, oikeasti kun oon itekin löhönnyt auringossa! Ai että, mitkä helteet oli..Silti muistutan lakanaa. En nyt jatise enempää, ku on näin tasotonta juttua ja Sirkkuki ootellu mua kaupungissa puoli kahdeksasta asti.. Joten tässä vielä pari kuvaa synttäreiltä ja lahjoista, palataan ögen!

violetti ja roikkujaisjuttu on uusia

2 kommenttia:

  1. Mitenkä tuo kamera, uus vai vanhempi?? loistojuttu kummiski nää postaukset, itellä kamera hengailee edelleen torreviejassa nii näillä saatetaan mennä..

    VastaaPoista
  2. Ei oo kamera uus, otin kuvat kahella kameralla niin se sai nyt välillä toimia taustana :D Mutmut. koitappa postailla, vaikka ilman kuvia !;)

    VastaaPoista

Kiitos!