sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

me täs

Hö!

Toivottavasti nämä kuvat ei näy ihan jättikokosina teillä, samallain ku mulla..Meillä posahti koneesta vissiin kovalevy ja siirrettiin vanha kone käyttöön. Tässä on joku outo juttu ja kaikki näyttää kauhian leveältä, kuvat ja tekstit ja kaikki!

Lähettiin käymään Sannin ja Annin kans kaupassa ku teki mieli juustonaksuja. No, kaupasta ku päästiin ulos, Sanni rupes kyseleen että onko meillä avainta mukana :D Ei muutaku puhelua ovenavaaja-Juhalle ja odotteluaika kului rattoisasti kun mietittiin miltä tuo keski-ikäiseltä kuulostanut Juha mahdollisesti näyttää!
"vaalea, ehottomasti. " "Lippis, jossa on sen nimi ja tuo logo" , "Ei se oo semmonen ilettävä, sillä on ehkä verkkarit ja työliivi ja lenkkarit" "Sen vaimo on semmonen tympeä sairaanhoitaja joka istuu kahvitauolla ja katsoo saippuasarjoja" yms yms yms. No, lopulta se Juha sitten tuli ja päästi meidät ja yli kolmenkymmenen euron arvoiseksi muuttuneen juustonaksupussin sisälle kämppään :D
Sittenpä Anna liittyi porukkaan ja lähettiin kattoon benji-hyppyä torille - tällä kertaa avaimet oli visusti taskussa (vai oliko, Sanni? en nähnyt pääsittekö sisälle..;)). Ai, kun mulla poltteli päästä hyppäämään!


Surku ku sattui tuo kamera just naaman eteen! Ehe, ehe he hehe........ Öitä! <3


ps. Oli kyllä vielä monenlaista kuvaa kamerassa, mutta kone ei suostunut just niitä lataamaan:D Ehkä ne näkyy ens postauksessa.

4 kommenttia:

  1. oli avaimet mukana :D ei vissiin ihan täysin menny meiän arvailut nappiin mutta ainaki melkeen :D

    VastaaPoista
  2. hahah :D Osittain meni kuitenki!;) harmi että ei saatu siitä vaimosta tietää millanen se loppujenlopuksi on :<

    VastaaPoista
  3. Hih ootte ihania! Melkein ikävä Ouluelämää!
    -Eeva

    VastaaPoista
  4. Eeva, tätä kantsiikin ikävöidä....:D

    VastaaPoista

Kiitos!