maanantai 13. kesäkuuta 2011

början av somsomsommasommaren


ehkä sittenkin vain roska linssissä




Hei taas, Anni on palannut kotiin. Viikon aikana otin ehkä tasan tämänverran kuvia, kiireempi oli sosialisoida ysikutosten kans, lätkiä mäkäräisiä (suomalainen kesäviihde) ja uiskennella järvessä, mieluiten vaatteet päällä. Ja soudella. Lapin navassa tehtiin viikon lämpöennätykset, ees nurmikolla ei voinut maata kun olo oli kuin ahvenella grillissä. Yhteenvetona, varsin kiva kesäviikko.
Oltiin tyttöjen kans tunnepullonpyöritystä. Kun hyrrä osui johonkin lappuun, piti kertoa missä tilanteessa viimeksi koki sitä tunnetta. Oli muuten yllärivaikeaa miettiä, milloin viimeksi koki myötähäpeää tai epätoivoa...

Seuraavaksi ois sellanen asia ohjelmassa kuin muutto. Ei sen kauemmaksi kuin tohon oulucityyn missä muutenkin oleskelen suuren osan ajasta, mutta silti ei saa aikaiseksi. Oon kiskonut kaikki käyttökelpoiset vaatteeni kaapista läjäksi keskelle lattiaa. Riittänee pakkausyritykseksi tälle päivää.
Kuullaan vielä, tekis mieli kirjottaa kolme postausta peräkkäin ku on niin paljon asiaa :D

4 kommenttia:

  1. Pakkaus on kamalaa!

    ps. kivoja kuveja!

    VastaaPoista
  2. ää ihania kuvia! Hei kuulostaa kivalta tuo tunnepullonpyöritys, pitää olla joskus!

    VastaaPoista
  3. Eeva on se aika ahistavaa, onneksi ei kuitenkaan tarttenu ihan koko omaisuutta (oon nimittäin taas kotona, kauanpa viihdyin siellä :D) kiittelis!
    Anna, ollaan! tai olkaa te siellä :( aika terapeuttista... Ja kiitos :)

    VastaaPoista
  4. anni mulla on niin ikävä sua!<3
    jenni

    VastaaPoista

Kiitos!