maanantai 20. kesäkuuta 2011

nii, mix?


Ilo ilman viinaa?

Minkä takia vanhemmat, jotka itsekin joskus "vähän" ottelee, ei hyväksy sitä, että 15-vuotias lapsi kanssa "vähän" joskus ottaa? Miten sitä nykyään hauskaa pidetään ellei viinalla? Jos kerran kuussa vetää pään täyteen - joka mun kohdal tarkottaa, että muistaa vielä, mitä kaikkea on tehnyt - niin ei ole vielä paljon.
Kumminkin, kun tulee aikuiseksi, juominen jää melkein kokonaan pois.

Musta olis tosi kivaa, kun sais kertoo vanhemmil, et "tänä iltana me mennään juhlii oikein kunnolla ja meil on vähän juotavaaki mukana" eikä vanhemmat sais heti jotain sokkia. Se on niin tylsää, ku joutuu aina salailemaan kaikkea. Mul ei oo kuin hyviä kokemuksia kohtuullisesta juomisesta. Siis vastatkaa, vanhemmat, mihin te pyritte sillä kaikella kieltojen ryöpyllä!

-Safe sex-

Kodin kuvalehti 23.9.1993


Nii. mix. Luulin, että nämä ongelmat ovat vaan nykyteineillä, mut näköjään niitä on ollu jo sillon ku mää tuhisin tyytyväisenä kolmikuisena, kukkapotkarisena ja hyvinsyöneenä pikkuvauvana pinnasängyssä. Heh heh.




jk, jälki_käteen: tää ei siis suinkaan oo mikään mun mielipide/kannanotto, niinku voitte ymmärtämättömästi väärinymmärtää. laitoin vain, koska huvitti tuo kirjoitus lehdessä.
kuva

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä ihan tosissaanko joku tämmöstä lehteen kirjottanu? :D

    -Eeeva

    VastaaPoista
  2. Jep, kai :D Noista vanhoista lehistä löytää vaikka mitä huvittavia !

    VastaaPoista

Kiitos!