lauantai 25. kesäkuuta 2011

mitä kuuluu

huoomenta.

Nappasin jonkusortin mahataudin itelleni viime viikolla ja kolme päivää sitten meni vähän vähemmillä voimilla..onneksi satoi. Samalla kun sairastelin, ehdin (kahta kauheammin) nököttää koneella ja tilasin sitten Peakin pikeemekon punaisena tuon vaaleansinisen tilalle. Kaikkea se sairastelu saa aikaan - saapa nähdä mikä jouluvalomekko parilla raidalla sieltä tulee.. :)

Nettishoppailun lisäksi löysin myös vanhoja valokuvia ja maha tuli entistä kipeämmäksi - niin vääränä joutui nauramaan niille silmälaseille ym. kymmenen vuoden takaa. Ne kuvat aukes vaan suunnilleen tahtia 1kuva/10min joten siinä kerkes sopivasti pikku tirsat ottaa samalla kun jännäs mitä seuraavassa kuvassa näkyy. Söi vähän katselunautintoa kylläkin..

Mutta juhannus.

Oli aika vilskettä. Oltiin mökillä, huom. ite ajoin varmaan pari kilometriä mökkitietä, isolla autolla peräkärry perässä!;-) Hetken sen ajon (ja lähinnä niiden saatujen neuvojen..) jälkeen aattelin jo, että tässäpä nämä mun ajamiset oli, enää en rattiin mee. Mutta vois vielä pikkusen yrittää, ja luovuttaa vasta ens ajon jälkeen.

Juhannuksesta jäi jäljelle 0 valokuvaa munsta ja montakymmentä muuta, josta ei saa mitään irti, ruokaa jos jonkinlaista (lähen ihan just syömään, oottakaa lopetan äkkiä) ja väsy mutta silti ihan yees fiilinki!

Illalla tekstiviestinauroin Ellun kans idiooteille ja luin Jari Tervon isäpäiväkirjaa. Nyt pöytään -->


eka kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!