perjantai 3. kesäkuuta 2011

selvästi hyvä päivä

ollaan me Annin kans ehkä tuosta kuvakulmasta samannäkösiä? :D

Jotenkin tympäs aamupäivästä niin paljon, että päätin ruveta tekemään suursiivousta. Nakkelin kaiken pihalle mitä huoneesta irtos, ja kyllä se pöllyyttäminen piristi mieltäkin. Siinä vaiheessa, kun sain mansikkalakanat sänkyyn ja oli aivan kesäfiilis, olin niin hyvällä tuulella ettei haitannut sekään että luulin Nellyn paketin tulevan vasta ens viikolla..

no, ehkä tuo siivoaminen oli kuiteskin virhe nimittäin nyt oon evakossa mun huoneesta. Sinne muutti pihalla olleen sänkypeiton mukana joku hevosenkokoinen(!) torakka/mikälie, enkä todellakaan voi olla siellä kun en löyä sitä! Välillä vaan kuulen pientä hirnahtelua, joka muistuttaa että se ei suinkaan oo jättänyt mua rauhaan... Argh.
Aikani kyttäsin ovenraossa josko sitä elukkaa näkyis, mutta luovutin nähdessäni Nellyn paketin jonka äiti oli kiikuttanu sisään! Jipii, se tuli sittenkin. Kaikki mun vähäiset ostokset oli ihan jees, en jaksa alkaa palauttelemaan, mutta yks vinkki teille ja itelleni: älä osta muovikenkää. Lähdin heti niillä läpinäkyvillä balleriinoilla liikenteeseen ja eipä aikaakaan ku ne olivat jo huurussa niinku pesuhuoneen ikkunat:D Tosi ällöttävää..Pitää vissiin rei'itellä niitä vähäsen että ne vähän hengittäis. Vähällä oli kyllä kengät lähteä takasin.. Blaah..

Pitää kuvailla ne ostokset vielä tarkemmin sitte jos jotain huvittaa nähdä ne.

Tässä vielä jotain kuvia eiliseltä, käytiin Ainolanpuistossa retkeilemässä ja Fransmannissa syömässä :-)

Nyt lähen rei'ittämään niitä huurutossuja! Moikat.

2 kommenttia:

  1. hihh rei'ittelekkö useinki kenkiäs? :D

    ihana Oulu!<3

    VastaaPoista
  2. hah joo, toisinaan ;)
    tyhmä Helsinki vei teijät :<

    VastaaPoista

Kiitos!