lauantai 16. huhtikuuta 2011

det bästa just nu

Huhhuh! Eilen oli mukamas vapaapäivä (koulusta siis), lähdin kymmeneksi töihin: kaupungintalolle tiskaamaan! Parasta oli, kun sai syödä herrojen tähteitä. Siis sellasta ihanaa ylijäänyttä jälkiruokaa, nami että. Hiukan pelotti että astioita särkyy kun kaikki oli jotain Villeroy&Bochia mutta hyvin onneksi meni: tiputin lattialle vain viisi kiloa jotakin ihme pesurakeita. Ja kun töistä lähtiessä avasin ulko-oven, kukas muu osuu ensimmäiseksi silmiini kuin ARSKA!
Kävelin kaduilla erittäin hölmö hymy naamalla ja mietin, miksi aurinko tekee niin onnelliseksi.
Kun valo osuu silmiin, onni alkaa kuplia sisällä ja kaikki on niin ihanaa. Olisin voinut halata jokaista vastaantulijaa.

Asiasta lypsykoneeseen, en sitten yhtään tykkää linkuista. Eilen yhdentoista jälkeen ainakin neljä ihmistä odotti pysäkillä linkkua, joka ei koskaan tullut. Puoli tuntia hytistyäni menin kaverille yöksi, ja sillä reissulla ollaan vieläkin. Jospa tästä ennen iltaa pääsisi kotiin: linkulla en mene!

Päivän naurut tarjosivat herrasmiehet.

Kursa enimmäkseen heittää (mun mielestä) hervotonta läppää: tosin muille kuin lukiolaisille/lukion käyneille suosittelen sanakirjaa.

Nauttikaahan lauantaipusseistanne! Tykkään teistä kaikista (vad söt)!

kuvat we<3it ja Puolen hehtaarin herrasmiehet.

P.S. Laskin tästä jutusta ainakin neljä ajatusta, jotka liittyvät toisiinsa ainoastaan siten, että tulivat peräkkäin ulos päästäni. Koittakaahan kestää.

2 kommenttia:

  1. Hei ihanat tytöt, tykästyin teijän blogiin heti! Vaikka oonki teihin verrattuna varmaan jo ihan vanha täti, niin kai saan silti lukee? Kivaa viikonloppua molemmille :)

    VastaaPoista
  2. Hei, totta ihmeessä saat lukea! :) Mukava jos tykkäät. Kiitos hullusti!

    VastaaPoista

Kiitos!