torstai 21. huhtikuuta 2011

kenkää

Nappasin tämmösen kenkähaasteen Emmiltä, kun satuin sen vanhoja postauksia selailemaan.. Elikkäs,

“Tehtävänä on kertoa kengistäsi, eli viimeiset ostokset jne. Lopuksi haasta niin monta kuin haluat, tekemään sama.”

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?

uusimmat kengät mulla on Hulluilta Päiviltä ostetut Guessin tennarit, joista tykkään kyllä mielettömästi. Kangaskengät on vaan vähän arat, joten en oikeen ainakaan vielä oo raskinu noita kovin paljon käyttää :D

2. Lempiparisi, väri, koko?

Noista ekassa kuvassa näkyvistä Vagabondeista tykkään ihan älyttömästi kans, kuten näkyy niin mustat ovat vaalealla korolla ja kokoa 38. Muistaakseni (:D) ne hiertää tuolta kärjestä jos pitkään kävelee, mutta harvoinpa tennari-ihmisellä tulee korkkareita valittuakaan jos tietää pitkän päivän olevan edessä !

3. Onko jokin kenkämalli mitä inhoat?

tässä yks esimerkki, ja ugg-tyyppiset kengät on ehkä toinen moinen.. Inhoaminen saattaa olla vähän liian vahva sana, mutta munsta tuommoset ankanpään malliset kengät näyttää niin laiskoilta! Vai mitä hä, onko kivan näköistä, kun joku niillä vaaleanpuna-kuraisilla karvamöhkäleillä (okeiokei, ei ne uggit edes oo näin pahoja ! joskus ne on ihan jees (; ) laahaa sillä tietyllä tyylillä, kun kengät on ihan linttaan poljettu ja kantapään uusi paikka onki muovautunut sinne kengän varteen.. vaikea selittää, mutta kaikki tajuaa. Ehkä just tuosta johtuu tää mun ei-innostus noita popoja kohtaan!


tässä tarkimmista tarkin kuva mun pusuleista,musmus!

4. Paljonko olet valmis maksamaan uusista kengistä?

Riippuu tosi paljon kengistä..tekonahka/kangas/joku muu ei-niin-hyvämateriaalisista en maksais kovin paljoa, vaikea sanoa mittään max.hintaa koska esim. saappaiden ja tennareiden hinnat on monesti aika eri luokkaa. Mutta esmes hyvistä perus nahkasaappaista oon valmis maksamaan enempi, en kuiteskaan yli 200e tällä hetkellä:D Tulipa taas stoori..

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?

Jos ne vaan on mieluisat niin kauan! Mulla on nyttenki yhet ihan tosi monta vuotta vanhat kangastennarit jotka on ihan revenny ja mustikkatahroissa, mutta ulkonäöstä viis kun ne on niin rakkahat armaat mitkälie! Toivottavasti meijän varastonsiivousaktivisti(=äiti) ei oo salaa hävittänyt niitä...pitäis melkeen hakea kultsut tyynyn alle turvaan.

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?

No joo, tämäki riippuu niin tilanteesta,kaverista yms.. Oikeestaan tommosia tilanteita ei oo tullutkaan ko mulla ja suurimmalla osalla mun kavereista on aika erilainen kenkämaku! Mutta ihan sama mulle, vaikka jotkut kengät oliskin samanlaiset.. :-)

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?

Tukevilla, mukavilla ja ihanilla! Semmosilla, jotka näyttää hyvältä, joilla osaa (!) kävellä...Ärr, mitä selittelen, ku vois lyhyemminkin sanoa : Tennareilla ja noilla ekan kuvan Vagabondeilla.

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?

Joo saatan hyvinki olla ilman kumpiakaan! :-) Mutta jos on umpinaiset kengät, on myös sukat.

9. Ja vielä: Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?

Äää! Tää on liian vaikea kysymys. Jos kaupanpäälle saa taidon kävellä korkeilla koroilla, niin laitetaan tulemaan joko nämä tai sitten jotkut muut kauniit kuten nämä. Niin ja ehkä vasta sitten ku oon muutenkin asiallisestipukeutuva aikuinen, ni nuo istuis mun tyyliin vähän paremmin...

Haastan kaikki ketkä tämän vaan näkee, etenkin Anni on velvoitettu availemaan vähän kenkämielensä syövereitä.. Heidi ja Mari kans. Kuvituksena oli mun omia klopsuttimia!

Adjö.

4 kommenttia:

  1. Aina yhtä ihanaa lukea kenkäpostauksia<3 Ja varsinkin stalkata minkälaisia kenkiä muilla on;)

    VastaaPoista
  2. en oo ikinä nähny melkeen mittään noista kengistä :D otappa ahkeraan käyttöön!

    VastaaPoista
  3. Joo voishan niitä tässä kesän tullen käyttääki! ;)

    VastaaPoista

Kiitos!