keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

time goes by so slowly

Heja!
Mulla on värikäs kello - tai mieluummin monta värikästä kelloa -kuume. Joskus talvella innostuin, ku näin että jossain mainoskuvissa jollain oli monta eriväristä kelloa yhtä aikaa, mutta jostain syystä niiden hankkiminen sitte jäi ja asia unohtui. Ku käytiin Dubaissa, jossa oli kelloliikkeitä joka puolella minne päätään pyöräytti, muistin kellokuumeeni taas ja ostettiinkin äidin kans tossa kuvassakin näkyvät Swatchin pinkki ja turkoosi kello.

Kellokuume kuitenkin näköjään kasvaa syödessä (öhö?) ja nyt haluaisin lisää. Nuo swatchilaiset on niin ovelia, niissä on jotain jännää. Tuo seepra polttelis, mutta vissiin se sitte on vielä enemmän lelun ja ohimenevän innostuksen näköinen ku nuo värikkäät, joten jäänee hankkimatta.
Mutta vihru, oranssi ja musta kello, terppatuloa tänne! Enempää en pysty kirjottamaan, ku tuo radiosta pauhaava ihme turkkilainen musiikki vie mun kaiken keskittymiskyvyn. Oon huolissaan isän musiikkimausta. Ehkäpä Anni postailis seuraavaksi!

Elveda! Hey hey!

Ainii, tuskailtiin tuon bannerin kanssa ku siitä ei voinu klikata. Hokasin kuitenkin että tuolta ylänurkasta löytyvästä pikku sutturasta voi napsauttaa ja näin pääsee etusivulle..:)

1 kommentti:

  1. nuo kellot ON ehkä lelun näkösiä, mutta aivan tosi söpöjä silti!

    VastaaPoista

Kiitos!