maanantai 25. huhtikuuta 2011

saksikossa suhisee

Ostin uudet farkut. Kirppulapussa luki "miesten farkut, 2 e" mutta en antanut sen häiritä: joko olen vartaloltani hyvin miehinen tai pökät omistanut mies on ollut hyvin raukka, sillä istuvuus on valioluokkaa.

Photobucket
Mallia keski-ikäinen biologianopettaja. Pahoittelen surkeahkoa kuvaa.

Ysärifarkut saattavat nyt olla kuuminta hottia, mutta pokka ei taida silti ihan riittää, ja kun näin kesäkin tulee, oli tartuttava fiskarseihin.
Photobucket

Photobucket
Photobucket

Lopputuloksena farkkushortsit. Näitä mää käytän sitten kesällä, tai vaikka heti!

Photobucket

Koneella odottaisi noin miljoona kuvaa viikonlopulta, ehkä tässä joskus vielä jaksan tehä niille jotain. Nyt keskityn nauttimaan mukakesästä... Oon jopa jo vähän ruskettunut! Tosin kukaan muu ei huomaa sitä, mutta kuitenkin. Ja oon onnellinen.

4 kommenttia:

  1. Vau!! sitten pistät noihin semmosen punotun nahkavyön tai vaikka kaks, niin voilá!

    VastaaPoista
  2. voiku mäki pystyisin pitään tommosia lyhyitä sortseja sitte kesällä!!! oikeesti hienot!:D(aika hyvin multa? ei mtn aijaata, anteeksi tämänpäiväinen suhtautumnen:))

    VastaaPoista
  3. hei kivat! Itse meinasin ostaa eilen kirppikseltä kukkahousut, joista olisin leikannut tuollaiset shortsit, mutta enpä sitten kerennyt :s

    VastaaPoista
  4. Eeva, vielä kun omistaisin :D Vaikka luulee että kaikkea on nii aina sitä oikein keksimällä joku puute löytyy.. Jenni edistystä! miten niin, senkin säihkysääri?:DD
    Kiitos kooka! Oi, kukkahousut <3 haluaisin!

    VastaaPoista

Kiitos!