torstai 19. toukokuuta 2011

80's

Huh, kuin rankkaa tämmönen remonttiaika! Eilisiltana vaan nökötettiin olohuoneen sohvalla ja tunnelma oli niiiin vakava ja..hiljanen. Sitten vaan naurettiin että ei voi olla, että ku keittiö (jossa tulee aika paljon oleskeltua..:D) on poissa käytöstä ni koko koti tuntuu vieraalta! Ei täällä mitään osaa tehä.. Pöytäkonekaan ei nyt pelitä joidenkin johtojen takia, ni kuvitus on weheartitiä..

Kateltiin äidin ja isän nuoruuskuvia albumista ja voi vitsit niitten vaatteita! Ois mahtavaa ku pääsis tuonne 80-luvulle pikkusen shoppailemaan nykypäivää varten..Isälläki mm. joku kelta-valkoraidallinen t-paita ja neuletakki, mitää! Ehkä iha hyvä ettei se kuitenkaan enää nykyään käytä sellasia. Ja äidillä sitten toinen toistaan ihanampia mekkoja..Joten tulipa mieleen, että haluan poikaystävän kasikytluvulta. Haluaisko kukaan alkaa suunnitella aikamatkaa sinne, mun kans..? Oon kattonut muumeista miten semmonen matka tehdään, joten ei tarttis pelätä. :)


Tänään tuli myös yo-tulokset, ja oltiin Emmin kans aamulla heti norkoilemassa kanslian ovella. Ihan hyvinhän ne kirjotukset sitte meni kuitenkin..Pessimisti ei pety! Ois vaan kiva saada se lakki (ja mekko) jo tänä keväänä.



Nyt lähen kahville, palataan taas. heipat!


3 kommenttia:

  1. minä onneksi saan lakin jo tänä keväänä. 8)

    VastaaPoista
  2. oi ihanan dekadenssejä kuvia :) mutta kuka lähtee mun kans kuuskytluvun lopulle?? ai että <3 enkä nyt tarkoita beatleseja.

    VastaaPoista
  3. Ano: noniin, onnea!:)

    Anni: mää voisin lähtä, nimenomaan niitä beatleseja katsomaan!

    VastaaPoista

Kiitos!