torstai 12. toukokuuta 2011

maailma on kaunis

Sorgen tämä pienimuotoinen tauko, omalla kohalla johtuu ihan siitä että blogger tilttailee jotenkin aivan ihmeesti. Nyt kuitenkin vörkkii, joten hei taas.

Vakituiseksi oleskelupaikaksi koulussa on muodostunut takaseinä. Siis kuka viitsii kuihtua sisällä kun takapihalla on paikka auringossa?? Oon jo ihan hyvästi ruskettunut, tosin katkerat kielet väittää että palanut vain. Lukiolaisen arkeen kuuluu nukahtaminen lammaskuvioiselle viltille ja aurinkorasvan tuoksu.

Photobucket

Photobucket

En amis ole. Mutta hei, topilla ja hameella toukokuun puolivälissä??

Photobucket

Photobucket

Uuden korunkin ostin Kontista. Mulla on joku addiktio noihin mitkä esittää jotain. Löytyy ainakin kolibri, pöllö, sakset, silmälasit ja nyt käsi. Mietittiin sitten että tuo kuitenkin on joku salaperäinen "olen shivan ihmissyöjäpapitar" -symboli, ei noista ikinä tiedä. Mutta ei se mitään, on hieno.

Photobucket
Photobucket

Se ois muuten eka kuva mun takista! On ollut erittäin ahkerassa käytössä. Vaan mites toi tuskainen ilme? Se on vain auringonpaiste.

Olen löytänyt uuden rakkauden. Art Garfunkel on ehkä ihanin mies ikinä. (Siis oli viisikymmentä vuotta sitten, huokaus. I was born in the wrong decade.) Annan mielestä minulla on erittäin outo maku. Mutta hei, kattokaa ny??

7 kommenttia:

  1. sulla ON outo maku.. Mutta ei noiden kenkien suhteen, ne on i-h-a-n-a-t!

    VastaaPoista
  2. no hah :D Eikö muka oo aivan nam? en käsitä miten voi olla eri mieltä. Joo ihan kivat ne on, en tiiä miten kaikki muka tykkää niistä nii paljon :D

    VastaaPoista
  3. En määkään kyllä tuosta miehestä oikeen syty :D mut kengät on kivat ja tää postaus!

    VastaaPoista
  4. anni ymmärrän, siellä on KITARA<3 en yhtään ihmettele siis.. :DD on tuo ihan okei

    VastaaPoista
  5. en ymmärrä teitä :D mitä kitarasta, kattokaa sillä on ihana paita <3

    VastaaPoista
  6. Ihanan kesäisiä kuvia, oispa jo kesä!<3

    VastaaPoista
  7. Eikö muka jo oo? :D Tällanen toukokesä. Ite elän jo aivan kesäfiilareissa, minkä huomaa koulupanostuksesta..:D Kiitos!!

    VastaaPoista

Kiitos!