sunnuntai 8. toukokuuta 2011

savukublat


Hyvää mothering dayta vaan kaikille meijän blogin äiti-lukijoille :D Mun kyseinen day alkoi melko nuutuneissa tunnelmissa, liekö syy noissa Annin keksimissä (ja meidän testaamissa) savukuplissa vai siinä, että tein pikkutunneille asti äidin korttia.

Mutta hei, kattokaa nyt minkä oon löytänyt! Rai,rai raitahameen ;) Kannatti käydä Jennin kans shoppailemassa perjantaina kuviksen tunnin sijaan.. Onhan tuo vähän lyhyt, mut pitkän neuletakin kans varmaan menee.

Nyt muihin juttuihin!


Viikonloppu on ollut ihan kiva, pitkästä aikaa. En ala kovin tarkkaan käymään sitä läpi, mutta kun perjantai-iltana istuin keinutuolissa yrittäen tehdä "love testeja" puhelimella ties kuin kauan, en kauheesti uskonut viikonlopun onnistuvan.. Niin, eihän tossa vielä mitään, mutta kun se rakkaustestipeli tilttasi heti kun olin saanut oman nimeni kirjoitettua sinne, mikä puolestaan luultavasti tarkoittaa jotain. Eli loppujenlopuksi en edes päässyt laskemaan niitä prosentteja.

Pakko myöntää, että kun kirjoitin ihan ekana sinne kaverin nimen, ja se tilttasi, nauroin räkäsesti (inhoan ihan tajuttomasti myös tuota sanontaa), että eipä nyt kaverilla oikeen lykästä rakkauselämässä! Mutta sama kohtalo näytti koituvan itsellenikin.. Blaah.

Ehkä se Tomi tänä iltana tajuaa mun sisäisen kauneuden, ja rakkauspelikin alkaa wörkkimään.

Anna "Peace" :)
Eilen pistettiin siis kamujen kanssa kiekkokatsomo pystyyn, ja se oikeestaan leimas mun viikonlopun kivaksi. Kannattaa kokeilla savusaippuakuplia - me pidettiin melkonen meteli kun Suomi-pelin erätauolla liikahdettiin neljän, vaiko viiden ? karkkipussin seurasta parvekkeelle puhaltelemaan :D Kiitos Annin loistavan idean! Nuo kuvat on nyt pieniä, mutta eiköhän niistä olennaisen näe :D

Jaksoikohan kukaan lukea näin pitkää ja sekavaa postausta :D Olis ollu monenlaista asiaa (kuten Fisun isän tekareista), mutta loput pitänee jättää ens kertaan. Pistän vielä toisena postauksena tulemaan sen muffinsireseptin kun joku sitä kyseli.

Ciao!

6 kommenttia:

  1. kokeilitteko poksauttaa niitä? se oli melkein hauskin osa :D btw, onko tuo vessapaperiputkilo??

    VastaaPoista
  2. kantsii lähtä mun kans shoppailee :) kivoja kävelyreittejä kaupasta toiseen..<3

    VastaaPoista
  3. Anni: joo poksauteltiin me :D ja kyllä, vessapaperirullahan se!

    Jenni: tottavie, voi teettää Kärkkäiselle kyllä uuden reissun ku sulla ne kengät jäi..;) vai mitä?!

    VastaaPoista
  4. Tykkään tuosta hameesta! Niii, ja isän tekarit kiittää maininnasta. :D

    VastaaPoista
  5. eeva: joo siellä edeltämainitussa kaupassa oli ihan kivat niken spkengät.. vois käydä täss jokupäivä kokeilemassa sielä urheiluosastolla ku oli tarjouksessa..

    VastaaPoista
  6. Eeva: Määki tykkään joo:)

    Jenni: Mennään vaikka heti! voidaanhan me vaikka useampaan kertaan käydä niitä sovittelemassa.. :D

    VastaaPoista

Kiitos!