tiistai 17. toukokuuta 2011

sade päivä vaikuttaa mieli alaan

Ainakin mulla! Väsyttää, ja inhoan noita matoja joita on litistyny ihan suunnattomasti tuonne teille. Muuten sadepäivät on ihan jees, varsinki ku ois tätä hommaa (minkä takia en oo postaillutkaan) kotosallakin. Meijän keittiö näyttää nyt tältä:

Huomisaamuna tulee jotkut sedät, jotka vie mun syömisympäristön kalusteet pois :( Meillä on siis keittiöremppa ja oon tietenki päätellyt että me nyt joudutaan joka päivä syömään ravintolassa.. Aamuisin hotelliaamiaiselle, päivisin lehtipihville esim. Fransmanniin ja iltapalareissuilla vois koukata vaikka Subissa! Örk..

Vähän omatunto kolkuttelee (mun tekis nyt jostain syystä kirjottaa ihan tahallaan yhdys sana virheellisesti koko teksti, mutta en viiti ärsyttää teitä enempää:D) ku en oo auttanu äitiä yhtään kaappien tyhjentämisessä, mutta posottelin vahingossa kolmen tunnin päikkärit ja luin kauheasti Ronjaa på svenska. Det är bara ett måste, huomenna joku kirjotelma siitä..


Ei nyt oo oikeen päätä eikä häntää tässä postauksessa kuvineen, mutta mutta.. Pitäis nyt koko ajan olla jossain muualla ku koneen ääressä. Palataanpa paremmalla ajalla, nuo joulutortut (!!) jääkaapissa kutsuu mua nyt.

tycker om er!

Tänkin kohtalo pitäs päättää..ottaako vai jättääkö. Kaapu.

8 kommenttia:

  1. sade päivä kieltämättä vaikuttaa mieli alaan

    VastaaPoista
  2. sade päivisin sitä vaan istuu tieto koneella koko päivän. ei kiva. ruutu paita näyttää minunkin mielestä hienolta :-)

    VastaaPoista
  3. Eeva: Jep, mutta en oo ihan 100% varma onko se!

    Anna: abso luuttisesti.

    Ellu: pitää paikkansa, tai hautautuu torkku peittojen uumeniin koko ilta päiväksi. okei kiva kiitos! ;)

    VastaaPoista
  4. ainakin kuvassa näyttää hyvältä tuo paita!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: päätin kuitenki palauttaa sen :)

    VastaaPoista
  6. Mistä tuo paita? Kivan näköinen :)

    VastaaPoista
  7. Ano: Se on Vero Modasta ü Munstaki kivan näkönen mutta päällä oli kuiteskin vähä hassu :<

    VastaaPoista

Kiitos!