keskiviikko 11. toukokuuta 2011

apinaorkesteri


Nyt on viimein hyvä hetki postata ku on maha pullollaan makaronisalaattia ja ulkona jotenki ei-houkutteleva ilma. Eilen oli ihan unelmapäivä ja tänäänki ihan jees, joten ollaan vaan pööpöilty tuolla koulun seinänvieressä pienten hämähäkkien ja muurahaisten joukossa (myös minä, ötökkäinhoajien kunkku, olen istunut siellä!:D) ja annettu auringon lämmittää. Ehkä tuo lämpö sai mut myös tajuamaan entistä paremmin että se mokoma kesäloma tosiaan alkaa ihan justjust!

Tänään vissiin päätin myös mitä kirjotan syksyllä, ja ihan kylmän(hikisin käsin) rauhallisesti mennään kohti syyskuuta.. :D Ei pelota, eipä vissiin. Mun rohkeus on muutenki koetuksella nyt kesällä, pitäis monenlaisesta pahasta koittaa selviytyä..esimerkkinä hammaslääkärille soitto.



toivottavasti tytyt ei pahastu että joutu plokiin:---)


Ps. kaikkihan leikkii joskus kotista. mutta mua on jo monta päivää vaivannut että mikä on sen sanan perusmuoto! ei se voi olla kotis, hä, onko se sitten kotinen vai mikä. tää on niitä lukiolaislapsen suuria kysymyksiä vissiin.

6 kommenttia:

  1. Kivan näkönen blogi! Ja kauniita tyttöjä ;)

    VastaaPoista
  2. mikseisevois olla kotis? Kotileikki se on mutta ei se siltikää taipuis että kotista nii ei se oo sitte sekää. ää. ps. sait mulle pakkomielteen ässämix mehujääästä!

    VastaaPoista
  3. rakastan tätä blogia <3

    t. uskollisin lukijanne

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Oooi, kiittikiitti kovasti!;)

    Eeeva: Jotenki se kotis on vaan kömpelö! Mutta kunhan viilailin, eiköhä se käy kotiksenakin :D Sain sen pakkomielteen myös itelleni:)

    Anonyymi: Voi kiitos, sinä salaperäinen nyymi;)<3

    VastaaPoista
  5. En tiijä onks tää nyt varsinaisesti positiivista, mut ihanaa kuulla, että joku on yhtä pelokas ku minä :D Mut halluun muistuttaa, että se hammaslääkäri on aina ohi paljon iisimmin kuin mitä sitä jotenkin kuvitteliskaan ja että jopa ötököitä on hyödyllisempi pelätä ku ylioppilaskirjotuksia ;)

    VastaaPoista
  6. anni: tuo on kyllä totta, ainaki tähän asti niistä hammaslääkäreistäkin on selvitty:D tosin en tiiä miten seuraavasta kerrasta, ku "hampaat" tuntuu tällä hetkellä lähinnä vaahtokarkeilta..haha, kyllä niitä yo:ita pikkusen täytyy pelätä ;)

    VastaaPoista

Kiitos!