tiistai 24. toukokuuta 2011

MC

Heibou!

Täältä pesee jo neljäskymmenes ulledulledoffilainen postaus, huraa huraa jne.

Jälleen aivan esimerkillinen kuvasin vähän sitä sun tätä -postaus tulossa. En oo oikeen ehtiny postailemaan, ku viikonloppu meni oikeestaan kouluhommissa+sairastaessa, ja nyt onkin jo koeviikko joten eilinenkin meni ruotsia lukiessa (mun nenä kasvo metrin ku kirjotin tuon, nukuin oikeasti enkä lukenut.. :D)

Mutta asiaan. Tarvisin lisää koru/leggingssilaatikoita, ja askarteluinspistäkin ois. Ensin pitäis vissiin ostaa kengät, että ois laatikko joka koristella;) Mulla tuli vaan shoppailu-uupumus kun käytiin yks ilta äitin kans asioilla, enkä jaksanut ruveta enää metsästään nahka_tennareita. Ei kangas, vaan nahka. Mistä, oi mistä löytäisin?


koru - forever21

Siltä äitishoppailureissulta löyty sitten muun muassa uus lempparimekko, joka kuvassa pääsee hyvin edukseen.. Itseasiassa sovitin tuota ihan "läpällä" (jälleen yks mun inhokkisana, joka on silti niiiiin käyttökelpoinen..) , mutta läppä osoittautuikin ihan lemppariksi, ei niin kauniiksi mutta ihanaksi silti. Jeejee :')


Päivällä oli kuntotesti ja muutenkin älynälkäinen(sanan molemmissa merkityksissä) koulupäivä, joten oli ihana ylläri kun äiti vei sen jälkeen Pannuun syömään! Ai herkku. Illan oon sitte yrittänyt kirjotella äikän portfoliota, joka keskeytyi koppakuoriaisjahdin vuoksi.. Kiitos Kopan, tän illan työjärjestyksessä on vielä puolikas kirjoitus aiheesta metsä ja huomisen esseekokeen valmistelu.. Tiiän, kiintoisaa on! :D

Eiköhän nämä ens viikolla lopu nämä mun "on niin paljon hommaa" -valitukset. Nimittäin sitten aion na-ut-ti-a!!!

Pusipusi, öitä.



Ps. Yritän vähentää sulkeiden käyttöä postauksissa :D Ja kiitos Fisulle banaanista tänään <3

4 kommenttia:

  1. Toinenkin sulkeiden ylikäyttäjä ilmoittautuu palvelukseen! Try to bear it.

    VastaaPoista
  2. Täälläki yks sulkutyyppi! ty-kk-ää-n nuista sun tav-u-tuks-is-ta

    VastaaPoista
  3. Anni: Hehe jeesjees!;)

    Anonyymi: paras<3

    Eeva: tavu-u-tu-s oot ite!

    VastaaPoista

Kiitos!